League of Legends træningstider I Ballerup Esport kan du gå til League of Legends på øvet niveau (Gold 2+). Bemærk at vi har flere afdelinger. Det fremgår ud for hvert hold i hvilken afdeling de træner. For at anmode om optagelse på en hold, skal du klikke på knappen "Bliv medlem" øverst på siden og udfylde formularen.


Afdelinger:


Ballerup Esport Afd. Nord, Egebjergvang 231, 2750 Ballerup.

Ballerup Esport Afd. Centrum, Banegårdspladsen 7, 1. sal, 2750 Ballerup.

SPIL

DAG

TID

NIVEAU

HOLDNAVN

AFDELING

LOKALE

LEDIGE PLADSER?

League of Legends

Mandag

18:00-20:00

Alle

Team Rivals

Afd. Centrum

Posten

Venteliste


Hvad er League of Legends?


    Leage of Legends er et MOBA spil. Leage of Legends (LOL) er et team spil, hvor vært hold består af 5 spillere.

    I League of Legends har alle spillere deres egne roller, som hver kræver sin spillestil. Der er mange forskellige karakter, som har forskellige "magier" de kan kaste med.


    Spillere mødes normalt i visse "lanes", og stiger i level ved at dræbe det modsatte holds minions som frekvent går op og ned ad lanes, med 30 sekunders mellemrum, man kan også dræbe modstanderens champions som bliver kontrolleret af spillere eller en computer. Spillerne samler et lille antal penge passivt, men man får flere penge for at dræbe minions, tårne der beskytter lanes, neutrale monstre, og det modsatte holds Champions. Med disse penge, kan man købe "items" som styrker ens eller andres champions i forløbet af et spil. I den klassiske Summoners Rift bane, hvor kampen sluttes ved at ødelægge den sidste bygning "The Nexus" i modstandernes base. Andre baner har variationer af regler som for eksempel Dominion hvor det modsatte holds Nexus vil miste liv over tid hvis ens eget hold har overtaget flest tårne ud af de fem.