Fortnite træningstider I Ballerup Esport kan du gå til Fortnite på både børnehold og ungdomshold. Bemærk at vi har flere afdelinger. Det fremgår ud for hvert hold i hvilken afdeling de træner. For at anmode om optagelse på en hold, skal du klikke på knappen "Bliv medlem" øverst på siden og udfylde formularen.


Afdelinger:


Ballerup Esport Afd. Nord, Egebjergvang 231, 2750 Ballerup.

Ballerup Esport Afd. Centrum, Banegårdspladsen 7, 1. sal, 2750 Ballerup.

SPIL

DAG

TID

NIVEAU

HOLDNAVN

AFDELING

LOKALE

LEDIGE PLADSER?

Fortnite - Unge

Mandag

16:00-18:00

Begynder + Øvet

Team  Quick

Afd. C

Posten

Ja

Fortnite - Børn

Torsdag

16:15-17:45

Begynder + øvet

Team Carry

Afd. C

Posten

Få ledige pladser tilbage.

Fortnite - Børn

Søndag

10:00:11:30

Begynder + Øvet

Team Guaco

Afd. C

Posten

Ingen.

Fortnite - Børn

Søndag

12:00-13:30

Begynder + Øvet

Team Epic

Afd. C

Posten

Få ledige pladser tilbage.


Hvad er Fortnite?


  Fortnite er et gratis onlinespil. Det er et af de mest populære spil blandt danske unge og børn og kan spilles på computer (Windows og Mac) og på konsollerne PlayStation 4 og Xbox One.

   

  Spillere har i Fortnite mulighed for at spille forskellige spilvarianter. Battle Royal, er det klart mest populære, hvorfor det ofte er dette spil, der henvises til, når børn og unge taler om Fortnite. I Fortnite Battle Royal spiller op til 100 spillere mod hinanden med mulighed for at kæmpe alle mod alle, to og to eller i hold af tre til fire spillere. Spillerne konkurrerer om at blive den sidste person, den sidste duo eller det sidste hold på banen.


  Spillerne starter med at blive kastet ud uden våben fra en ”Battle Bus”, der flyver højt over banen. Når de lander, gælder det om at få fat i våben, genstande og ressourcer, der ligger spredt rundt på den store bane. Målet er at angribe og eliminere modstanderne og samtidig at holde sig selv i live.


  Mens spillerne render rundt efter ting og sager, bygger fort og andre beskyttende bygninger og forsøger at skade hinanden, skrumper banen lidt efter lidt på grund af en faretruende storm. Når banen skrumper, tvinger det spillerne til at komme tættere på hinanden og dermed også at gå til angreb på hinanden.


  Firmaet bag Fortnite, Epic Games, lancerede Fortnite Battle Royal i 2017. Spillet er blevet spillet af mere end 250 millioner brugere på verdensplan og har indtjent mere end 13 milliarder kroner (marts 2019).