PANDATTACK

Firmaevent

 


Har du lyst til at invitere dine kollegaer på en sjov og udfordrende teambuilding, tilbyder Ballerup Esport nogle hyggelige timer med spillet Counter Strike: Global Offensive. Prøv på egen krop det som det danske tophold Astralis er nogen af verdens bedste til. 


Counter-Strike: Global Offensive (forkortet CS:GO) er et taktisk online multiplayer førstepersons-skydespil.

To hold dyster mod hinanden – terrorister og anti-terrorister. Terroristerne skal enten plante en bombe eller holde på gidsler, og anti-terroristerne skal så – ikke overraskende – desarmere bomben eller befri gidslerne. Det er et spil der kræver man samarbejder om at løse opgaven, og at man kan lægge en plan, og omstille sig hvis situationen påkræver det. Der er meget kommunikation i Counter Strike, da man ofte bevæger sig forskellige steder på den samme bane.


I CS:GO er det vigtigt man mestrer det/de skydevåben man vælger. Hvert våben har sit eget ladesystem og sit eget rekyl, fordele og ulemper. Overlevelse afhænger af hvor god du er til at kommunikere med dine holdkammerater og samarbejde om opgaven, og så selvfølgelig at kunne ramme modstanderne. Man skal have is i maven, for man er nødt til at stoppe helt op, hvis sigtet skal være helt præcist, ligesom det ikke er en fordel at skyde løs, da rekylet før at du mister fokus på dit mål. Man tjener in-game penge på sine bedrifter, som man kan bruge til at købe bedre våben, så også denne dimension er vigtig når man skal klare sig igennem et helt spil. Normalt spilles CS:GO 5 mod 5, men vi anbefaler at man til et firmaevent spiller wingman  (2 mod 2) mod to andre fra gruppen. Dvs at to spillere sammen (på en halv bane), skal kæmpe om at enten udrydde modstanderen, eller armere/desarmere en bombe.


Ballerup Esport kan have op til 14 deltagere i vores lokaler.


Såfremt eventet bestilles med en træner, har vi de konti og udstyr som skal anvendes. Bestilles eventet uden træner (forudsætter medlemsskab af Ballerup Esport) skal man selv sikre at deltagerne har de nødvendige spilkonti.

Event med træner

For op til 14 personer.


2.400,- kr/event inkl. moms


Et event med træner indeholder 4 timer hvor man først introduceres til hvad CS:GO er. Man gennemfører en træningsbane, hvorefter man øver lidt mod nogle lette robotter.


Efter en lille pause deler vi nogle hold og laver en lille 2 mod 2 turnering. Vi stopper et par gange, dels for at snakke lidt om hvad der fungerer godt, og hvordan man kan forbedre teamet, men også fordi at man kan opleve lidt bevægelsessyge (kinetosis) - hvis ikke man er vandt til at spille førstepersons-skydespil.


Når eventet er færdigt kårer vi en vinder, og der uddeles en lille pokal foran hele gruppen.


Kunne I tænke jer at der skal være fx øl, vand, frugt eller andet i tilknytning til arrangementet, kan dette aftales og afregnes særskilt. Vi har køkkenfacilitet til rådighed som I kan benytte, efter aftale, i tilknytning til arrangementet.


Kontakt os før at høre mere eller aftale nærmere.


NB: Vi optager hele eventet via vores overvågningskameraer, således at vi har dokumentation såfremt eventuelt udstyr eller andet er misligholdt under eventet. Disse videredeles ikke med 3. part og slettes inden for 24 timer efter eventet er afholdt, såfremt der ikke er nogen problemer eller i modsat fald indtil forholdet er bragt i orden. 

Event uden træner

For op til 14 personer.


1.200,- kr/event inkl. moms


Event uden træner forudsætter medlemskab af Ballerupe Esport, eller at du er forældre til et barn som er medlem af Ballerup Esport. Der skal være en ansvarlig person over 18 år til stede under hele arrangementet. 


Et event med træner indeholder 4 timer hvor man selv sørger for at deltagerne kan logge på og selv styrer hvad tiden skal gå med. I skal selv sørge for at have de konti/spilprofiler oprettet, som I vil bruge under eventet. Ballerup Esport sørger alene for at computerne fungerer ved den gennemgang vi har ved starten af eventet, og bistår ikke med logins eller opsætningen i tilknytning til spillene. 


Ballerup Esport sender en kontaktperson som låser op 30 minutter før eventet starter, og sikrer at alle maskiner og udstyr fungerer. 30 minutter før eventet afsluttes, kommer der en kontaktperson fra klubben og sikrer at alt udstyr er intakt og at låser af ved event-afslutningen.


Vi har køkkenfacilitet til rådighed som I kan benytte, efter aftale, i tilknytning til arrangementet.


Kontakt os før at høre mere eller aftale nærmere.


NB: Vi optager hele eventet via vores overvågningskameraer, således at vi har dokumentation såfremt eventuelt udstyr eller andet er misligholdt under eventet. Disse videredeles ikke med 3. part, og slettes inden for 24 timer efter eventet er afholdt, såfremt der ikke er nogen problemer eller i modsat fald indtil forholdet er bragt i orden. 

Ballerup Esport støtter op om det etiske kodeks i esport