Ballerup eSport har undervisning i League of Legends (LoL) og Counter Strike: Global Offensive (CS:GO).

Al undervisning vil blive tilrettelagt og overset af Daniel Vorborg som er tidligere professionel esports coach i nogle af de største klubber inden for League of Legends. Daniel vil også personligt undervise i League of Legends. Undervisningen skal ses som en mulighed for at udvikle sig som spiller og give en det nødvendige mindset som det kræver at blive en professionel esportsudøver. I kan læse meget mere omkring vores talent udviklings program “Ligth the Fire” her på siden via dette link.

Undervisninger er 2×2 timer om ugen og er inkluderet i alle aktive medlemskaber. Et aktivt medlemsskab/kontigent kost 2400 kr. for et helt år, 1200 kr. for et halv år og 600 kr. for et 10 uger introduktionsforløb. Prisen for personer over 19 er 200kr højere på de aktive medlemskaber.

Introduktionsforløbet skal ses som en screeningsperiode, hvor vi vil bruge tiden på at finde medlemmets nuværende niveau og evt. styrker/svagheder indenfor det valgte spil. Ligeledes er den en periode hvor man som medlem kan prøve af om, det at gå til esport, er noget man har lyst til.Vores 10 ugers introduktionsforløb er inkluderet i alle aktive medlemskaber, så selvom man vælger at melde sig ind for en halv eller hel årlig periode, kommer man stadig igennem et introduktionsforløb.

Man er velkommen til at kontakt os pr. mail, hvis man skulle have nogle spørgsmål, omkring undervisningen.

Indmeldelse kan ske på Blim Medlem knappen oppe i menuen.